Meie menüü

espresso

Espresso

Portsjon: 50ml tass
Koostis:
kohv 7g,
vesi -40 ml,
suhkur maitse järgi
Kohv pressitakse kraan-plokkis keskmiselt.

Professionaalses espressomasinas väljub vesi 92 kraadise temperatuuriga ja surve, millega vesi läbib filtri kohviga on 9 atmosfääri. Ühele espressotassile läheb umbes 7 g jahvatatud kohvi. Vett lastakse läbi filtri umbes 30 sekundi jooksul. Ideaalne espresso peab olema paks, punakaspruuni 3-4 mm paksuse vahukihiga. Sellises kohvitassis on 90-200 mg kofeiini. Kui temperatuur või surve ei vastanud normile, väljumisel saame tassi ebakvaliteetset kohvi, või liiga heledat vahtu , see tähendab aroomi kadu, või vahus on auk – seega kohvi maitse tuleb hapukas ja mõrkjas.

cappuccino

Cappuccino Itaalia moodi

Portsjon: 160 ml tass
Koostis:
1 espresso portsjon,
100 ml piimavahtu,
suhkur maitse järgi.

Valmistamine:
Võtame 100 ml külma, kuni 3,5% rasvasisaldusega piima, valame külmasse, puhtasse ,kuivasse metallkannu, tuleb välja umbes 1/3 mahust, ning vahutame auruga, kuni tekib paks ühtlane mass. Valmistame 1 espresso portsjoni spetsiaalsetes cappuccino tassides. Vahustatud piima liigutame kuni ühtlase paksuse saavutamiseni. Valame piimavahtu kohvile, pidades vahtu kinni ja viimasena paneme vahu joogi peale. Ideaalne cappuccino peab sisaldama kohvi Illy, piimavahtu võrdsetes kogustes. Piimamütsile võib maitse järgi puistata kakaopulbrit või kaneeli.

latte

Latte

Portsjon: Klaas 200ml
Koostis:
1 espresso portsjon,
160 ml piima,
suhkur maitse järgi.

Valmistamine:
Jook serveeritakse 200 ml klaasis. Võtame 160 ml külma, kuni 2,5% rasvasisaldusega piima valame külma, puhtasse, kuiva metallkannu, tuleb välja 2/3 mahust ja vahutame auruga kuni tekib paks ühtlane mass. Valmistame 1 espresso portsjoni spetsiaalses Latte klaasis. Piimavahtu liigutatakse kannus kuni ühtlase paksuse saavutamiseni. Valame piimavahtu kohvile, pidades vahtu kinni ja viimasena paneme vahu joogi peale.

espresso

Must kohv (Americano)

Portsjon: tass 120 ml
Koostis:
1 espresso portsjon,
suhkur maitse järgi.

Americano – see on klassikaline espresso kuuma vee lisamisega.

Valmistamine:
Professionaalses espressomasinas vesi väljub 92 kraadise temperatuuriga ja surve, millega vesi läbib filtri kohviga , on 9 atmosfääri. Ühele Americano tassile kulub umbes 7 g jahvatatud kohvi. Vesi läbib filtri 30-45 sekundi jooksul. Kohvil on maitse nagu espressol kuid pole nii küllastatud.

vana tallinn

Kohv „Vana Tallinn“

Portsjon: 200 ml tass
Koostis:
1 Americano portsjon 120 ml,
liköör „Vana Tallinn“ 40 ml,
kondiitrivahukoor 30 ml,
pruun suhkur 10 g või suhkur maitse järgi.

Valmistamine:
Bokaali valame likööri „Vana Tallinn“ 40 ml. Puistame pruuni suhkrut, tänu millele kokteilile lisandub meeldiv karamelli maitse. Valame kohvi „Americano“. Segame. Kohvikokteili peale asetame kihi kondiitrivahukoort. Kohvikokteil „Vana Tallinn“ on valmis.

chai latte

Chai Latte

Portsjon: klaas 200 ml
Koostis:
2 lusikatäit Chai Latte,
piim 200 ml,
suhkur maitse järgi.

Valmistamine:
Jooki serveeritakse 200 ml klaasis. Võtame 180 ml külma, kuni 3,5% rasvasisaldusega piima, valame külmasse, puhtasse, kuivasse metallkannu, tuleb välja 2/3 mahust, ja lisame 2 teelusikatäit Chai Latte´d. Vahutame auruga kuni piimavahu tekkimiseni. Chai Latte on valmis.

kakao

Kakao

Portsjon: klaas 200 ml
Koostis:
2 lusikatäit või 25g Le Royal Choco Blue,
piima 200ml,
suhkur maitse järgi.

Valmistamine:
Jooki serveeritakse 200 ml klaasis. Võtame 180 ml külma, kuni 3,5% rasvasisaldusega piima, valame külmasse, puhtasse, kuivasse metallkannu, tuleb välja 2/3 mahust, ja lisame 2 teelusikatäit või 25g Le Royal Choco Blue. Vahutame auruga kuni kakao piimavahu tekkimiseni. Le Royal Choco Blue koostisest 16% on rasvavaba kakaopulber. Taani ettevõte Eurogran töötas joogi välja eelkõige tarbijatele, kes hoolikalt järgivad tervislikku toitumist.

coffee shake

Coffee Shake

Portsjon: 200 ml klaas
Koostis:
Segafredo külm jook Crema Caffe 200ml.

Värskendav võimalus nautida SEGAFREDO ZANETTI kohvi aroomi.

Crema Caffe on uus toode, mis põhineb pastöriseeritud piima ja kohvi Segafredo Zanetti segul. Jook oli töötatud välja koos baaride ja professionaalsete spetsialistidega. Crema Cafe valmistamine on kiire ja lihtne. Lihtsalt avage karp ja valage spetsiaalsesse masinasse tühjaks, lühikese aja pärast on valmis suurepärane , koorene, külm jook kohvi maitsega , mis sobib ideaalselt desserdina igal kellaajal.

Vastab täielikult tervisliku toitumise trendile. Crema Caffe ideaalselt vastab kerguse ja heaolu soovile ; pole hüdrogeenitud rasvu, pole säilitusaineid, värvained puuduvad.

slush

Slush – jääjook

Slush – itaalia jook , mis koosneb peenest, erineva maitsega purustatud jääst, oma paksusega meenutab lund. Väga hästi värskendab ja kustutab janu palaval aastaajal. Slush erinevate maitsetega jätab palju muljeid külmutatud desserdist loodusliku puuviljaekstraktiga. Slush´i eripära seisneb selles, et see jook on väga ilus. Sõltuvalt siirupist võib saada ükskõik millise maitse ja värvi.

Valmistamine:
Puuviljamaitselist jääjooki tehakse spetsiaalses aparaadis. Aparaadi suur tootlikkus ja töökindlus võimaldab segada puuvilja-jää segu jäätumistemperatuuril. Kontsentreeritud puuviljasegu, millest tehakse Slush´i, on valmistatud looduslikest ekstraktidest.

greenfield

Tee – Greenfield

Greenfieldi tee sortiment on lai – Black Tea, Green Tea, Oolong Tea, White Tea ja Herbal Tea, mis sisaldavad endas musta, rohelise, punase ja valge tee sorte. Samuti pakub Greenfield oma ostjatele eksklusiivset ürditeede kollektsiooni.

Maailmas on tuhandeid tee sorte, kuid vähesed neist on kasvatatud ideaalsetes oludes tuntud teeistandustes Tseilonis (Sri Lanka, mis kuni 1972. aastani kandis nime Tseilon), Indias, Hiinas, Keenias ja Jaapanis. Just nendest piirkondadest pärinevad Greenfield tee kollektsioonid. Istanduse tee – see tähendab, et tee on kasvatatud ühel konkreetsel alal. Terminit „istandus” kasutatakse sageli kallite veinide ja tubakate kontekstis, kuid sama väidet on õiglane kasutada eliit-tee sortide suhtes.

Greenfieldi tee ideaalne maitse koosneb teelehtede töötlemise eripärast, mis on antud edasi põlvest põlve, ja unikaalsetest looduslikest tingimustest. Tee tootmiseks kasutatakse ainult kõige õrnemaid, mahlasemaid tee lehti ja tee võrseid. Neid võrseid nimetatakse tipsideks. Greenfieldi tee kollektsioonis ei ole ühtegi sarnast teesorti – iga sort omab individuaalset kordumatut maitset ja aroomi.

Greenfield.Ei muuda maailma. Muudab meeleolu.

glintwein

Glögi

Glögi – see on vein vürtside ja maitseainetega, mis on kuumutatud temperatuurini 70 kraadi. See jook on asendamatu külmal talvisel ajal. Ta soojendab, hoiab toonuses ja ergutab. Glögi joomine võib muutuda rituaaliks peale pikka talvise tööpäeva, pühapäevase suusamatka või peale tööd värske õhu käes. Glögi joomine on hea põhjus kutsuda sõpru külla ning veeta õhtu meeldivas seltskonnas.

See jook on nii populaarne Põhja-Euroopas, et seda joob seal iga inimene!

Glögi valmistamise variante on hulganisti. Nii nagu veini sorte, maitseainete ja vürtside liike, on ka maitsete variandid väga erinevad.